Pse Joe Biden dhe Vladimir Putin mbajnë të njëjtën orë?

24/06/2021 14:45

Joe Biden dhe Vladimir Putin mbajnë të njëjtën orë.

Ndërsa shumë do habiteshin dhe do ngrinin pikëpyetje gazeta franceze “Le Figaro“, zbulon se ato ishin një dhuratë nga zviceranët gjatë vizitës së dy udhëheqësve në Gjenevë, gjatë samitit.

Presidentët e Rusisë dhe Shteteve të Bashkuara u larguan nga samiti në Gjenevë me të njëjtën orë. Një orë “e zgjuar” që mund të lidhet me internetin përmes wifit.

Zakonisht, siç komenton artikulli në fjalë, zviceranët janë shumë të matur në lidhje me dhuratat që u ofrojnë krerëve të shteteve vizituese.

Top Channel