Linda është shfaqur e mërzitur pas puthjes në buzë të Gilbertës dhe Ilirit, të cilët konfirmuan edhe lidhjen e tyre duke u bërë çifti i parë në “Për’puthen +40”.

Ajo ka thënë se Iliri e ka përdorur gjatë kohës që nuk dilte me Lindën, për të mos ndenjur për karrigen e rreshtit të dytë.

Linda: Nuk e kisha menduar se si do shkonte takimi. Nuk më shkonte mendja se do kishte afrim. Ndihem e përdoruar nga Iliri. Më ka përdorur gjatë kohës që nuk dilte me Gilbertën në mënyrë që të dilte në takim dhe të mos rrinte te stoli mbrapa.

FOTO GALERI
2/6

Top Channel