Shumë shpesh, ne shohim yjet e Hollywood-it në tapetin e kuq të kuruar në detaje nga një staf i tërë që kujdeset për pamjen e tyre, por në përditshmëri, ata duken si të gjithë ne.

Sarah Jessica Parker, Julia Roberts dhe madje Leonardo DiCaprio nuk shqetësohen për stilin dhe rregullat e modës në daljet e tyre rutinë. Ata nuk shqetësohen për mendimet e njerëzve të tjerë dhe duken ashtu siç dëshirojnë.

Për të parë disa nga këta personazhe, ndiqni foto galerinë më poshtë.

FOTO GALERI
2/14
Sarah Jessica Parker

Top Channel