Janë shumë agjencitë e lajmeve në rrjet të fiksuara pas maceve të bukura. Numrat e racave të tyre janë të panumërta, secila me tiparet dhe karakteristikat unike.

Dhe në fakt askush nuk mund të mohojë bukurinë e felinëve, si ato shtëpiakë dhe të botës së egër, macet me shumë pellush apo pak pellush, me këmbë të gjata apo të shkurtra, çdo krijesë ka veçantinë e joshjen e saj.

Në foto-galerinë e mëposhtme  shfaqen macet e zgjedhura si më të bukurat nga agjencia ‘4Kingdoms’.

FOTO GALERI
1/10
1. Thor macja e Bengalit, duket si një kryqëzim mes maces e tigrit

Top Channel