Në qytetin e Laçit përkatësisht në KZAZ 15 pranë Shkollës “At Shtjefën Gjecovi”. 

Në këtë qytet kanë të drejtë votimi 56.051 zgjedhës të ndarë në 4 njësi administrative Laç, Mamurras, Fushë Kuqe, Milot.

Baza materiale për ditën e sotme është tërhequr sipas procedurave në të gjitha qendrat por në 4 prej tyre, 1 në Milot, 2 në Mamurras, dhe 1 në Fushë Kuqe janë tërhequr në momentin e fundit operatorët e identifikimit pa asnjë arsye konkrete deri më tani.

Top Channel