Në çdo banesë tradicionale shkodrane që vizitoi, me aparatin e saj, fiksoi detajet me të veçanta dhe këto foto, autorja Rozafa Shpuza vendosi t’i promovojë përmes një ekspozite.  

Disa prej objekteve janë të shtëpisë 250 vjeçare, monument kulture,  të familjes se Engjell Cekajt.

Qëllimi i kësaj ekspozite është promovimi i vlerave historike, kulturore dhe artistike të Shkodrës edhe tek turistët e huaj, që vizitojnë veriun, kryesisht për bukuritë natyrore.

 

Top Channel