Projektet e rindërtimit/ Rama inspekton punimet në Thumanë, Laç dhe në Krujë

15/03/2021 15:27

Vjeshta e vitit 2021 është afati për përfundimin e pallateve te reja dhe shtëpive individuale në Thumanën e prekur nga tërmeti.

Projekti i rindërtimit parashikon ndërtimin e 278 apartamenteve dhe 155 banesave individuale, punimet e të cilave i inspektoi edhe Kryeministri Rama.

Ndalesa e radhës e Kryeministrit ishte në Lac ku janë hapur 11 kantiere rindërtimi. Në këtë zonë po zbatohen dy projekte, ai banesave individuale nga fondi shqiptar i zhvillimit dhe projekti turk që parashikon ndërtimin e mbi 500 apartamenteve te reja.

Krahas banesave në të gjithë vendin po rindërtohen 160 shkolla të reja, dy prej të cilave në Larushk dhe Derven te Krujës, u inspektuan nga Kryeministri.

Top Channel