E shkatërruar nga tërmeti i 26 nëntorit/ Rama në Kavajë: Ndërtuam shkollën 9-vjeçare “Shtodhër”

28/12/2020 17:32

KAVAJË – Pasditen e sotme, kryeministri Edi Rama ka vizituar shkollën 9-vjeçare “Shtodhër” në Kavajë, që është ndërtuar e re, pasi u shkatërrua nga tërmeti i 26 nëntorit.

Rama shprehet se shkolla në fjalë është ndërtuar sërish, duke “rilindur”, pas tronditjeve të tërmetit në vend.

Lajmërimi i kryeministrit Rama në “Facebook”:

Kavajë – Në shkollën nëntëvjeçare “Shtodhër”, rilindur pas tragjedisë së 26 nëntorit dhe tanimë e kthyer nga 3D në realitet për 130 nxënës, më e bukur, më e fortë e me kushte optimale, njësoj si shkollat e Bashkimit Europian🇪🇺 📚👫😍

***qentë le të lehin karvani do të ecë më shpejt përpara🐕‍🦺🐕🦮🦮🐕‍🦺🐕‍🦺

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤

Top Channel