Një fotograf poston prapaskena të fotove perfekte që realizon dhe ne mund të gjejmë veten

22/12/2020 15:54

Të gjithë kemi dëshirën për të realizuar foto të bukura dhe përpiqemi ta bëjmë këtë më mjetet rrethanore që kemi.

Mund të mendojmë se fotot profesionale që duken thjesht perfekte realizohen në vende të veçanta me mjete specifike. Por këto prapaskena që një fotograf ka postuar tregojnë të kundërtën dhe ne kuptojmë se mjafton pak imagjinatë dhe disa “sekrete” të vogla për të realizuar “foton perfekte”.

Burimi: Bright Side

FOTO GALERI
3/10

Top Channel