Takimi mes Mevlanit dhe Melisës ka nxitur debat në studio.

Deklarata që bëri gjatë bisedës me Melisën solli shpërthimin e Sindit, ku i thotë se është personi më i rremë në studio. Mevlani është shprehur i penduar që mbështeti Sindin gjatë debatit që pati me Melisën disa ditë më parë.

Sindi: Mevlani ka thënë më parë që ana është njeri fake, por më njeri fake se Mevlani nuk ka këtu. Për mua ai nuk ka vlerë.

Mevlani: Pse do të rri un pas teje?

Sindi: Ti e ke dashur puthjen nga unë.

Mevlani: Ti ke pasur respektin tim që nuk e meritoje.

Mevlani: Vjen në studio nuk thua as mirëmbrëma as mirëdita.

Sindi: Sa herë të kam thënë që të komplimentoja për bluzën.

Mevlani: Ti s’ke kulturë që s’më flet mua.

FOTO GALERI
2/12

Top Channel