Bizhuteri

Në ditët e sotme është shumë e vështirë të befasosh ose të kënaqësh blerësit modern me një produkt të ri.

Ata mendojnë se kanë parë gjithçka ka për të blerë. Për fat të mirë, ka mijëra dizenjues shumë kreativë dhe të pasionuar atje që punojnë në të gjitha llojet e sendeve, disa të dobishme, disa jo , të tjerët thjesht të bukur, vetëm  për të na bërë të ndihemi mirë.

Ndonjëherë, rezultatet e punës së tyre të vështirë thjesht na kënaqin. Më poshtë janë disa dizajne të stolish të cilat mund t’i realizoni edhe vetë.

 

FOTO GALERI
1/11

Top Channel