Në zonën e lagjes “1 Maji” në  Vlorë ka nisur aksioni per prishjen e 15 banesave  që do  t’i hapin  rrugë projektit të zgjerimit të portit dhe fazën vijuese me Lungomare në drejtim të plazhit të Vjetër.

Bëhet fjalë për banesa të ndërtuara rreth 50 vite më parë, por edhe për objekte të reja.

Banorët që thonë se do të mbesin në rrugë  kërkojnë një proces të drejtë shpronësimi.

Top Channel