Sailor Moon

Jenny, e cila quhet Jennyudee në rrjetet e saj sociale  është një artiste jashtëzakonisht e talentuar.

Specialiteti i saj kryesor është të bëjë interpretimet e saj të personazheve të famshëm duke i imagjinuar ato në stilin e saj.

Stili i saj të kujton “manhwa”, një term që përshkruan komiket dhe karikaturat e Koresë së Jugut, por ajo u rrit,  duke i bërë ato edhe më të përsosura dhe të hollësishme.

Pavarësisht nga elementët e saj të shtuar, ndikimi ende tregon qartë; artistja bën edhe idhujt K-pop në stilin e saj. Por ajo nuk ndalet këtu dhe shtrihet përtej temave tradicionale të kulturës koreane.

Ajo i zbaton aftësitë e saj artistike për shumë personazhe që të gjithë i kemi pëlqyer në fëmijërinë tonë. Merrni, për shembull, personazhet e Disney, nga të cilët ajo bën ilustrime shumë unike.

E njëjta gjë vlen me anime që të gjithë duhet të kemi parë disa herë, lojëra video të njohura dhe karikatura si Monster High apo Adventure Time.

FOTO GALERI
2/20

Top Channel