Tea në Për'Puthen

Pas takimit me Gracianon, Tea u përfshi në një debat me Shqipen, pasi kjo e fundit është kundër orientimit seksual të djalit.

Shqipja e cilësoi si të rreme takimin mes Teas dhe Gracianos, duke shtuar se ajo nuk ka interes për këtë. Në këtë moment, Tea reagoi dhe tha se në të kaluarën ka pasur marrëdhënie me një djalë biseksual, por theksoi ajo nuk e ka ditur një gjë të tillë në momentin që ka qenë në lidhje me të.

Shqipja: Kjo s’do të dalë me një bi nga këndej.

Tea: Do të sjell ish të dashurin tim që është bi këtu.

Shqipja: Ka thënë që e ka marr vesh më vonë, nuk e ka ditur në atë moment.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel