Shtëpia është vendi më i ngrohtë dhe i dashur për shumë persona.

Çdokush mund ta mendojë shtëpinë e ëndrrave të vogël, prej druri, të ndërtuar atje tej pa asnjë lidhje me botën jashtë.

Por jo çdokush e ka këtë mundësi dhe e vetmja zgjidhje është të ëndërrosh ose të punosh fort që ta ndërtosh.

Më poshtë janë disa prej shtëpive në botën e çudirave në miniaturë që të gjithë do të donin të jetonin për pak kohë ose për gjithë jetën.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel