“Kurrë një person si Mevlani sepse do e nxjerrë mamaja jashtë”/ Çfarë ndodhi në takimin mes Shqipes dhe Mevlanit

22/09/2020 18:42

Mevlani kishte kohë që kërkonte një takim me Shqipen dhe kjo u arrit. Në mundësinë e parë që iu dha nga Shqipja, duket sikur Mevlani nuk e shfrytëzoi siç duhet.

Në një ambient relaksues dhe me një aperitiv në tavolinë, “romancën” e ndërpreu pikat e shiut që filluan.

Kaq për këtë pjesë të parë të takimit mes tyre, por në studio teksa po flitej mbi takimin e tyre Shqipja u shpreh me fjalët, “kurrë një person si Mevlani sepse do e nxjerrë mamaja jashtë”. Çfarë ka ndodhur në takim?

Presim dhe të shohim…

Top Channel