Gjatë kësaj kohe vere ka dhe të rinj që duhen marrë model.

Një gazetar ka publikuar një foto të një vajze nga plazhi që shet libra.

Në mes të temperaturave të nxehta, nuk beson askush se kjo pamje do të ishte një vegim. Jo, është një e re e cila si Lizel te “Hajdutja e Librave” e Zusakut guxon tej fotove me bikini të bashkëmoshatareve të veta në rrjetet sociale, të bëjë një zgjedhje tjetër.

Ka zgjedhur kështu të jetë një Lizel dhe jo një bukuri e cekët bregdeti…

Top Channel