Pa Etrit Berishën në portë që vazhdon të jetë i dëmtuar, Spal e ka shumë të vështirë të marrë rezultate në Serie A.

Për të fundosur akoma edhe më shumë skuadrën e Luigi Di Biaggos mendoi Udinese që fitoi me rezultatin 0-3 brenda në Ferrara.

Friulanët nga ana tjetër hodhën një hap të sigurt drejt mbijetesës falë golave të Rodrigo De Paul, Stefano Okakas dhe Kevin Lasagnas.

Spal me këtë humbje vështirëson akoma edhe më shumë misionin mbijetesë, teksa aktualisht vetëm matematika e mban në lojë, pasi pozicionohet në vendin e fundit me 19 pikë.

Top Channel