Ajo është e mrekullueshme, të gjitha rastet pikante të Mbretëreshë Elizabeth që ka fituar zemrat tona (FOTO)

27/06/2020 12:10

Mbretëresha Elizabeth II u bë monarku mbretëror më i gjatë në Britani në 2015-n. Ndërkohë në shkurt të vitit 2020, ajo festoi 68 vjet të kohës së kaluar në fron.

Elizabeth është e njohur jo vetëm për të qenë një mbretëreshë e mençur që kujdeset për prosperitetin e vendit të saj, por ajo është e njohur edhe për të qenë një person që nuk ka frikë të tregojë emocionet e saj në publik.

Njihet si nënë e përsosur, gjyshe e shkëlqyer dhe një bashkëshorte e dashur. “Bright Side” ka mbledhur fotot e Mbretëreshës, të cilat meritojnë vëmendjen e të gjithëve.

Në këtë fotogaleri do të gjeni momentet më pikante që dëshmojnë se ajo është thjesht e mrekullueshme.

FOTO GALERI
2/23
WINDSOR - MAY 11: Queen Elizabeth II puts on lipstick in the Royal Box at the Windsor Horse Show on May 11, 1985. Prince Phillip was about to enter the dressage ring with his horse team. (Photo by David Levenson/Getty Images)

Top Channel