Ajo është e mrekullueshme, të gjitha rastet pikante të Mbretëreshë Elizabeth që ka fituar zemrat tona (FOTO)

27/06/2020 12:10

Mbretëresha Elizabeth II u bë monarku mbretëror më i gjatë në Britani në 2015-n. Ndërkohë në shkurt të vitit 2020, ajo festoi 68 vjet të kohës së kaluar në fron.

Elizabeth është e njohur jo vetëm për të qenë një mbretëreshë e mençur që kujdeset për prosperitetin e vendit të saj, por ajo është e njohur edhe për të qenë një person që nuk ka frikë të tregojë emocionet e saj në publik.

Njihet si nënë e përsosur, gjyshe e shkëlqyer dhe një bashkëshorte e dashur. “Bright Side” ka mbledhur fotot e Mbretëreshës, të cilat meritojnë vëmendjen e të gjithëve.

Në këtë fotogaleri do të gjeni momentet më pikante që dëshmojnë se ajo është thjesht e mrekullueshme.

FOTO GALERI
1/23

Top Channel