Të gjithë mahnitemi kur shohim yjet botërorë duke ecur në tapetin e kuq, duke pozuar për qindra kamera apo duke u argëtuar në ceremonitë e shumta.

Kur shikojmë këto pamje e kemi të vështirë të besojmë se ato janë njerëz të zakonshëm, me zemër, pëlqime dhe ndjenja. Sakaq, të famshmit nuk ngurrojnë që të shprehin hapur vlerësimin apo pëlqimin ndaj njëri-tjetrit.

Më poshtë kemi renditur personazhet e famshëm që kanë “idhull” një tjetër personazh të tapetit të kuq. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel