Në rast se keni pasur kontakt me dikë që është i infektuar me COVID-19, kjo është këshilla që jepet nga Qendra Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve:

“Njoftoni autoritetet e shëndetit publik në zonën tuaj, të cilët do të ju udhëzojnë për hapat e mëtejshëm që duhet të ndërmerrni. Nëse shfaqni ndonjë simptomë, duhet menjëherë të thërrisni mjekun për këshilla, duke i treguar që keni qenë në kontakt me dikë me COVID-19.”

Top Channel