Këto ditë nëpër qoshet e kryeqytetit shikon rëndom maska dhe doreza të hedhura përtokë. Masat mbrojtëse ndaj koronavirusit nuk janë aspak të vlefshme nëse ato hidhen nëpër rrugë!

Përhapja e virusit Covid-19 përshpejtohet në këtë mënyrë!

Mjekët këshillojnë që për të hequr maskën duhet kapur nga lidhëset dhe jo në pjesën e përparme të maskës , më pas ta mbyllni në qese dhe ta hidhni në kosh.

Top Channel