Rritja e temperaturave në jug të vendit është shoqëruar edhe me daljen e guximtarëve që hyjnë në ujrat e ftohta të detit Jon.

Në plazhet e Vlorës mëngjesin e kësaj të enjte ka patur guximtarë që janë futur në det për të provuar ujin e kripur. Edhe në rrugët e qytetit të Vlorës ka shumë pak kalimtarë ndërsa baret dhe restorantet janë mbyllur

FOTO GALERI
2/9

Top Channel