Kufiri është i hapur dhe linjat e autobusëve vazhdojnë normalisht. Dhe nuk ka asnjë informacion që do ketë mbyllje të kufirit mes Shqipërisë dhe Greqisë.

Udhëtimet dhe kalimi i pasagjerëve vazhdojnë normalisht.
Këto janë numrat e telefonit të pikave kufitare Greqi Shqipëri ku mund të informoheni zyrtarisht
Shqipëri
Drejtoria e Përgjithëshme e Kufirit dhe Migracionit të Republikës të Shqipërisë
+ 355 69 931 4965
Drejtori Rajonale të Kufirit & Migracionit dhe Pika të Kalimit Kufitar Korçë (Pika kufitare Kapshticë)
00355 (0)694110259
Drejtori Rajonale të Kufirit & Migracionit dhe Pika të Kalimit Kufitar Gjirokastër (Pikat kufitare Kakavi dhe Tre Urat)
00355 (0)694110258
Drejtori Rajonale të Kufirit & Migracionit dhe Pika të Kalimit Kufitar Sarandë. (Pika Kufitare Qafë Botë)
00355 (0)694110256
00355 (0)694110257
Greqi
Pika kufitare e Kristalopigjisë (Kapshticë)
26573612000
Pika kufitare e Kakavisë
2385045898
Aerodromi i Athinës El Venizelos
2103530000

Top Channel