Lezhë/ Do shemben dy pallate, u dëmtuan nga tërmeti

06/02/2020 11:15

Tërmeti i 26 Nëntorit solli dëme të shumta edhe në qytetin e Lezhës, ku shumë pallate e banesa u shpallën të pabanueshme.

Këshilli bashkiak i Lezhës në mbledhjen e jashtëzakonshme ka marrë vendimin për prishjen e dy pallateve në Lezhë. Pallatit 88 në lagjen Skënderbeg dhe pallati 4 katësh të cilët nga specialistët janë cilësuar si të rrezikshëm dhe nuk mund të ndërhyhet në rikonstruksionin e tyre.
Pas prishjes së dy pallateve në Lezhë do të nisin ndërtimi i dy pallateve të reja me fondet e siguruara nga bashkia e Lezhes.
Gjithashtu në mbledhje u miratua edhe lista e tretë e familjeve përfituese të bonusit të qirasë.

Top Channel