Moment i pabesueshëm: Studentët iranianë nuk pranojnë të shkelin flamujt e SHBA-së dhe Izraelit

13/01/2020 09:20

Ky është momenti i jashtëzakonshëm ku qindra studentë iranianë nuk pranojnë të shkelin flamurin amerikan dhe izraelit mes marshimeve antiqeveritare në vend.

Klipi i realizuar në Universitetin Shaheed Beheshti të dielën tregon se turmat me qëllim shmangin shkeljen mbi famurin amerikan dha atë izraelit.
Regjimi i Ali Khamenei thuhet se ka pikturuar flamujt në hyrjen kryesore të universitetit që studentët të ecin përmbi, si një shenjë mosrespektimi.

Në vitin 2016, profesori iranian Sadegh Zibakalam, i cili ka shmangur ecjen në flamuj në të kaluarën, tha: “Është një shenjë mosrespektimi ndaj këtij kombi. Vendosja e flamurit të një vendi në tokë dhe shkelja e tij është një gabim, një shenjë mosrespektimi ndaj këtij kombi”, tha ai.

Regjimi i Ali Khamenei thuhet se ka pikturuar flamujt në hyrjen kryesore të universitetit që studentët të ecin përmbi, si një shenjë mosrespektimi.

Në vitin 2016, profesori iranian Sadegh Zibakalam, i cili ka shmangur ecjen në flamuj në të kaluarën, tha: “Është një shenjë mosrespektimi ndaj këtij kombi. Vendosja e flamurit të një vendi në tokë dhe shkelja e tij është një gabim, një shenjë mosrespektimi ndaj këtij kombi”, tha ai.

‘Më e rëndësishmja, SHBA po shikon. Kthejeni përsëri internetin tuaj dhe lërini që reporterët të lirë! Ndaloni vrasjen e popullit tuaj iranian’, kishte thënë Trump. Telegraf

Top Channel