Vrasësit serial, Rose West dhe Myra Hindley, ishin në një marrëdhënie sekrete, në kohën kur të dy vuanin dënimet në burgun e Durhamit, por West u detyrua që të ndahej nga Myra me pretendimin se ai ishte tepër i “rrezikshëm”.

Ata kishin një lidhje sekrete, një histori dashurie e këndshme, pas hekurave! Por sidoqoftë, marrëdhëniet raportohet të kenë përfunduar vetëm pak muaj më vonë.

Pretendimet vijnë të shkruara në një libër të ri në lidhje me vrasjet e rrëmujshme të rrugës Cromwell, shkruar nga ish-avokati i West-it, Leo Goatley, raporton Mail, përcjell Top Channel.

Avokati e përfaqësoi atë në gjyqin e saj në 1995, me burrin Fred, për vrasjen e dhjetë vajzave dhe grave të reja dhe e vizitonte atë rregullisht në burg.

Libri pretendon se West kishte përleshje me Hindley kur ata të dy ishin në burgun e Durham.

Ata u lidhën kur West u mbajt në paraburgim në vitin 1995, sipas librit të Z. Goatley ‘Understanding Fred & Rose West’.

E.SH

FOTO GALERI
1/5

Top Channel