E jashtëzakonshme! Zbulohet tempulli që lidhet me Dodonën dhe Tomorrin….

Përse ky zbulim mund të shkundë historinë e shqiptarëve ? Çfarë ruhet në majën e një mali në Shqipëri ?

Lidhja me mitin e Zeusit dhe shumë të vërteta të tjera të fshehura…

Ndiqni videon e plote të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Top Channel