Fakte tronditëse të sllavizimit me përdhune të shqiptarëve, të objekteve të tyre të kultit, historisë së Balshajve dhe gjithçkaje tjetër lidhet me ta…

Dëshmi tronditëse nga një zonë e mbetur përtej kufirit… Mos e humbisni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema. Shqiptarët e kësaj zone kërkojnë mbështetje…

Top Channel