Anëtarët e një bande grabitësish shtëpisë bënin foto në rrjete shoqërore me paratë që kishin fituar pas grabitjes së më shumë se 400 banesave nëpër Britani.

Një prej tyre është Florina Spiru, e cila kryente procesin e pastrimit të parave. Ajo ka postuar foto ku i gjithë shtrati është mbuluar me kartëmonedha.

Spiru bënte foto edhe me bashkëshortin e saj, Zaharia, të mbuluar me stoli floriri dhe me BMË të shtrenjta.

Kriminelët e ardhur nga Rumania janë kapur nga kamerat e sigurisë duke përdorur çarçafë për të zbritur nga dritaret e shtëpive.

Grupi i organizuar është arrestuar, dhe banesat e tyre  pas kontrollit janë konsideruar nga policët si “Shpella e Aladinit”, plot me sende të vlefshme e stoli që i kishin vjedhur.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel