Sezoni i verës, pa dyshim njihet edhe si sezoni i pushimeve për shumicën e shqiptarëve, e një pyetje që bëhet çdo mëngjes është: Po sot si do ia kaloj.

Ori Nebiaj dhe Flori Gjini, dy prezantuesit simpatikë të Pushime on Top, teksa ndodhen në Pogradec buzë liqenit të Ohrit, i cili pak ditë më parë iu shtua edhe listës së UNESCO për pasuritë e mbrojtura, sjellin edhe një festë të “shthurur” në këtë qytet.

Top Channel