Mësuesja 28-vjeçare në SHBA, Britani Zamora, nga Arizona, akuzohej se kishte kryer marrëdhënie me adoleshentin 13-vjeçar disa herë në klasë, por edhe në mjedise të tjera.

Ajo u akuzua se i kishte kërkuar një nxënësi të bënte rojë te dera ndërsa ajo kryente marrëdhënie me djalin në klasë.

Ish mësuesja i kërkoi falje familjes së viktimës, teksa i bënte thirrje jurisë dhe gjykatës që të tregoheshin të mëshirshëm, pasi ajo nuk ishte rrezik për shoqërinë dhe u betua se ka jetuar gjithnjë duke respektuar ligjin. Lutjet nuk u morën parasysh nga familja, e cila e quajti “një hije të errët që duhej të mposhtej”.

.

 

Top Channel