Me dhjetëra gjigantë kanë mbetur në tokë të thatë dhe kanë ngordhur, për shkak të thatësirës.

Peshqit-mace që arrijnë deri në 100 kilogramë kanë ngordhur nga një thatësirë e gjatë që ka rënë në Tajlandë.

Fshatarët e zonës thonë që kjo është hera e parë që ndodh, dhe kanë ndërhyrë që të shpëtojnë sa të munden.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel