Drejtoria e Përgjithshme Detare ka njoftuar se moti i keq do të përfshijë duke filluar nga dita e mërkurë 2 Janar 2019, detin Adriatik dhe Jon.

Era e fortë dhe temperatura nën zero do të karakterizojnë këtë javë të parë të vitit, ndaj autoritetet detare kanë kërkuar nga të gjithë subjektet që ushtrojnë veprimtari lundrimore të bëjnë kujdes dhe të marrin gjithë masat e duhura për të parandaluar incidente të mundshme që mund të vijnë si pasojë e motit të keq.

Top Channel