Bujar Kapexhiu deklaroi në Top Talk se në karikaturat e tij që kanë lidhje me Teatrin Kombëtar janë protagonistë kryeministri Edi Rama dhe kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj për faktin se, sipas tij, “janë të parët që duan që teatri të prishet”.

“Unë jam me grupin e aktorëve të paangazhuar, pasi ata që janë me rrogë është vështirë që të ngrihen kundër projektit, pasi nuk do të jenë më në bordero. Specialistët e vërtetë thonë që ai teatër rikonstruktohet në mënyrë të shkëlqyer, por problemi është që qeveria kërkon tokën ku do të ndërtohen kullat”, deklaroi Kapexhiu.

Top Channel