Hipodromi Ascot është një hipodrom britanik që ndodhet në Ascot, Berkshire.

Kjo është një nga garat kryesore në Mbretërinë e Bashkuar, që gëzon lidhje të ngushta me Familjen Mbretërore britanike pasi ndodhet shumë pranë Kështjellës Windsor.

Ky event mbledh të gjithë shoqërinë e lartë britanike të kryesuar nga familja mbretërore.

Kapelja është aksesori që nuk duhet të mungojë në këtë event dhe këtu fantanzia nuk mungon.

FOTO GALERI
1/32
Hipodromi Ascot është një hipodrom britanik, që ndodhet në Ascot, Berkshire, Angli, i cili përdoret për gara me kuaj.

Top Channel