Uniformat, për mirë apo për keq, kanë shkruar historinë e kombëtareve në Kupën e Botës.

Ngjyra-ngjyra, gjeometrike dhe me fantazi, por jo të bukura.

Edhe sot e kësaj dite, disa uniforma, kur i shikon, të bën që të pyesësh veten: “Çfarë i ka shkrepur në kokë atij që i ka dizenjuar?”

Më poshtë do t’ju prezantojmë me uniformat më të këqija që ka parë historia e Kupës së Botës.

FOTO GALERI
2/7
Irlanda në Botërorin "SHBA 1994"

Top Channel