Shpejtësia, mjeshtëria dhe kontrolli janë elementët e futbollistëve më të mirë të Kupës së Botës në Rusi, por e njëjta gjë mund të thuhet edhe për median që i pasqyroi ata.

Reuters ka postuar në faqen e vetë fotot më të preferuara të tetë fotografëve të saj gjatë muajit të Botërorit. Në fotogaleri keni dhe shprehjen përkatëse të fotografit që ka shkrepur momentin.

FOTO GALERI
1/7
Michael Dadler: Lojtarët kanë dy gjëra të mëdha për të treguar: golat dhe emocionet. Mendoj se kjo foto është një emocion i pastër

Top Channel