Një burim i bukur mund të sjellë një ndjenjë paqeje dhe qetësie për të gjithë ata që janë afër tij.

Më poshtë është një listë e disa prej burimeve më të bukura, të pazakonta dhe interesante në botë.

Nga shatërvani me famë botërore “Fontana di Trevi” në Romë, deri te pamja e mahnitshme e ngjyrës dhe e dritës nën urën Banpo të Seulit.

Zbuloni 10 burimet më të bukura të botës në galerinë e mëposhtme.

FOTO GALERI
2/10
2. The Mustangs of Las Colinas, Teksas, SHBA - Kjo skulpturë e bronzit, e cila zbukuron sheshin Williams në Las Colinas, Irving, Teksas, thuhet të jetë skulptura më e madhe e kuajve në botë. Kjo vepër është në nder të kuajve të egra, të cilët kanë rëndësi të thellë historike në Teksas. Mustangët përfaqësojnë shtytjen dhe iniciativën e nevojshme për të jetuar me sukses gjatë ditëve të pionierëve amerikanë.

Top Channel