Stili është i ndryshëm në të gjithë botën, edhe pse disa qytete njihen për modën e veçantë.

Banorët e Londrës, për shembull kanë një reputacion për trendet e stilit të rrugës, teksa Nju Jorku është shtëpia e disa shkollave të modës.

Zalando, një shitës me pakicë në internet, ka renditur së fundmi qytetet më elegante në botë. Duke përdorur faktorë si numri i shkollave të modës, perceptimi i gazetarëve të modës, arkitektura dhe përballueshmëria, Zalando ka renditur 80 qytete në të gjithë botën.

Por shihni galerinë e 10 qyteteve më me stil në botë.

FOTO GALERI
1/10
1. Paris, France

Top Channel