Dhe pak dhe jemi gati për të shkuar në plazh, për tu zhytur në det e për të marë rrezet e para të diellit. Nëse do të ishim me fat, kjo mund të ndodhë që për Pashkët.

Por duhet të dimë se cilat janë modelet më në modë për këtë vit. Në fotogaleri janë përzgjedhur 20 prej tyre, me të cilat do të dukeshin plot hijeshi edhe në plazh.
Që nga versioni me dantella i bashkuar deri tek loja me stampimet e ndryshme dhe me lule.

I vetmi rrezik është nëse do tu lindte dëshira ti seleksiononit të gjitha!

FOTO GALERI
1/20
Los Trapitos al Sol

Top Channel