Aeroporti është padyshim vendi më i veçantë në botë, ku krahas fluksit të madh, kontrollit dhe sigurisë së madhe, padyshin që gjen edhe gjërat më të çuditshme në botë.

Më së shumti këto vijnë nga udhëtarët, shpesh të lodhur në pritja e gjatë, ndryshimi i orareve të fluturimeve apo ndoshta edhe anulimi i tyre. Njerëz që flenë mbi valixhe, në stola, kontrolle të çuditshme të punonjësve të aeroportit, tabela të paqarta.

Të gjitha janë të përmbledhura në një album me foto të intereante që tregojnë kohën e udhëtarëve në aeroporte të ndryshme të botës.

Po ju keni ndonjë histori të veçantë nga aeroporti?

FOTO GALERI
1/41

Top Channel