Xhinset në modë? Sërish me bel të lartë

21/03/2018 10:18

Kush duhet të jenë xhinset ku duhet të foksuoheni këtë verë? Sigurisht me bel të lartë!

Janë rikthyer prej disa kohësh xhinset e viteve ’90 dhe nuk mungojnë në garderobën e një femre. Kujt i rrinë më mirë? Nga pak të gjithave! Sigurisht ndihmojnë në konturet e trupit, për tu dukur më të gjata, falë efektit të çmuar të tyre optik.

Dy kategoritë të këtij modeli janë dy, ato që janë të gjera të këmbët, apo të ngushta. Po ju kë pëlqeni më shumë? Ndiqni fotogalerinë!

FOTO GALERI
1/17
Zara

Top Channel