Vendet spektakolare të “Game of Thrones” ekzistojnë

08/06/2017 00:00

Për ata që janë ndjekës së rregullt të serialit “Game of Thrones” imazhet e mëposhtme mund të duken të para, me ndryshimin e vetëm që ekrani mund t’i ketë “zbukuruar”, ose “përkeqësuar”, në varësi të skenarit të serialit.

“Game of Thrones” është një ndër serialet më të suksesshme në historinë e kinemasë dhe një ndër më të kushtueshmit. Për realizimin e serive të tij angazhohen qindra persona dhe skenat shtrihen nga brigjet afrikane të Marokut e deri në Islandë në veri të Europës.

Më poshtë, disa nga vend-xhirimet e “Game of Thrones”:

FOTO GALERI
2/21
Tempulli Mussenden, Irlanda e Veriut

Top Channel