A do guxonit të notonit në këtë pishinë!?

18/11/2016 00:00

Një pishinë spektakolare, por edhe shumë e frikshme është ndërtuar së fundmi në Tirolin jugor në Itali.

Pishina është e ndërtuar në malet Dolomite në Itali mbi një strukturë të frikshme, e cila është e vendosur 12 metra nga toka, ndërsa është e mbyllur me një dritare qelqi, e cila i krijon notarëve një ndjesi fantastike.

Pishina është pjesë e hotelit “Hubertus”, një vendpushim për skiatorët dhe alpinistët.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel