Nuk është ashtu siç duket (FOTO)

05/11/2016 00:00

Logo e një kompanie ka si qëllim që të japë një impakt maksimal tek klientët e saj potencialë. Por disa dizenjues kanë marr vëmendje si logot më të këqija të mundshme, që lënë hapësirë interpretimi.

Dhe pse mund të jetë një vizatim i pafajshëm mund të interpretohen edhe ndryshe. Në fotogaleri disa prej logove të tilla nëpër botë.

FOTO GALERI
1/5
Firme zjarrfikese

Top Channel