Policët, performancë muzikore në ashensor

05/10/2016 00:00

Disa policë në Zelandën e Re kanë shpalosur talentin e tyre muzikor në ashensor. Pamjet janë marrë nga kamera e ashensorit, ku fillimisht kanë hyrë dy policë, dhe kanë nisur perkusionin.

Më pas hyjnë edhe policët e tjerë të cilët i bashkohen ritmit të perkusionit. “Koncerti” zgjati për rreth 1 minutë e gjysmë dhe videoja është bërë virale në internet.

Top Channel