Monokini që tregon bukur çdo trup

09/09/2015 00:00

Në faqet më të mëdha të shit-blerjeve në internet po përhapet me shpejtësi një monokini i konceptuar për t’ju përshtatur dhe për të treguar bukur çdo formë trupore.

Veshja e banjos ofrohet në dy ngjyra, të bardhë dhe të zezë.

Në Amazon kostumi ka marrë vlerësimet maksimale dhe për më tepër ofrohet me një çmim të përballueshëm për këdo. Mjaftojnë 5 euro dhe durimi deri në mbërritjen e tij me postë nga Kina dhe bëhet i juaji.

Megjithatë, dukja bukur dhe çmimi i lirë mbërrijnë me një kosto; vijat e bardha që mund të ngelen pas një dite në diell me këtë kostum.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel