Mijëra njerëz e admirojnë këtë të moshuar

09/09/2015 10:50

Chris Perry ka postuar në profilin e tij në Facebook një video të një burri të moshuar që po pret në aeroport, një video që ka marrë admirimin e miliona personave në internet.

Në këtë video i moshuari pret në aeroport me një buqetë me lule në dorë. Ai duket shumë i lumtur kur një grua e moshuar e përshëndet në hyrjen e mbërritjeve. Të dy u përqafuan dhe u puthën, një moment që ka rrëmbyer zemrat e shumë njerëzve.

Top Channel